12 idei noi obținute de la Tony Robbins

24/05/2017

După cum majoritatea au văzut, în perioada 27 – 30 aprilie, am participat la training-ul UNLEASH THE POWER WITHIN livrat de către Tony Robbins. Acest training a fost cel mai puternic training la care am participat până la moment. Tony Robbins este cel mai bun trainer din lume. Dacă dorești să lucrezi 12 ore cu el, te costă 1 000 000 de dolari și este nevoie să rezervezi loc în agenda lui cu cel puțin un an înainte. Prin acest articol aș dori să vă redau ce am simțit timp de aceste 4 zile, care sunt schimbările pe care le-am văzut deja la mine și care sunt cele mai importante idei care mi le-a livrat Tony Robbins.

În sală au fost peste 10 500 de persoane din peste 60 de țări. Training-ul a fost tradus simultan în 9 limbi. Din Republica Moldova anul acesta au fost prezenți 70 de persoane. Analizând faptul că anul trecut au fost doar 3 persoane este un rezultat surprinzător pentru țara noastră. 🙂

Cele mai puternice 12 insight-uri pe care le-am avut după training-ul lui Tony Robbins:

1. ENERGIA este factorul de bază între Informație –> Acțiune! Corneliu Său îmi zicea înainte de training că Tony ne va energiza la maxim. De fiecare dată ziceam: „Eu am energie, nu am nevoie de altă energie. Eu vreau să obțin mai repede ce îmi doresc.” După trainingul lui Tony, am înțeles că frumosul meu corp poate genera de 1000 de ori mai multă energie. Astfel pot obține mai repede ce îmi doresc.
2. Ideile care ne stresează le au 99% din populație. Însă nu îi stresează pe toți la fel. Dacă crezi că doar ție îți este frică de eșec sau de sărăcie, atunci aș putea să te dezamăgesc. Aceste frici le au 99% din populație. La cineva este mai puternică frica sau mai mică.
3. Banii accelerează emoțiile. În funcție de ce emoții trăiești preponderent, atunci când ai mai mulți bani, acele emoții se accelerează. Dacă ești furios sau îți este frică mereu, în momentul în care obții o sumă mai mare de bani, automat vei deveni mai furios sau îți va fi frică mai tare. Această idee este valabilă și pentru fericire. Dacă ești plin de viață de dimineață până seară, atunci când vei obține mai mulți bani vei fi și mai fericit!
4. Frica apare atunci când avem idei: că vom pierde, vom avea mai puțin sau nu vom avea niciodată. Aceste 3 fenomene ne fac să trăim o emoție de frică atunci când răsună în capul nostru. În momentul în care vom conștentiza aceste idei, ne va fi mai ușor să trecem peste frică.
5. Viața este prea scurtă pentru suferință! Aceasta este ideea care ne-a determinat să luăm o decizie să nu mai suferim. Suferința generează mai multă suferință.
6. Mulțumirea nu este compatibilă cu Frica și Furia. Un om care este furios sau fricos nu va putea fi mulțumit niciodată de ceea ce face. Imaginează-ți un moment din viață când ai fost furios sau ți-a fost frică, ai fi putut în acel momentul să zici mulțumesc pentru careva realizări?
7. Complicarea este inamicul Producerii. Cu cât mai mult complicăm cu atât mai greu producem. Atunci când nu ne place să facem ceva sau considerăm că este greu de făcut, cel mai des în capul nostru răsună că este complicat. Atunci când ne dorim ceva foarte tare, automat vedem că este foarte simplu de realizat. Exemplu: Dacă îți dorești să mănânci ceva foarte tare, ce faci? Te duci și mănânci. Nu mai stai să te gândești că este complicat să faci acest lucru.
8. Când nu mai ai un sens în viață – mori! Fiecare din noi trebuie să înțeleagă pentru moment care este sensul în viață, care îl determină să trăiască. Dacă îți dorești să trăiești mai mult și mai fericit, selectează un sens mai mare și mai arzător.
9. Dacă durerea pleacă, nu mai faci schimbare. De fiecare dată când ne doare un dinte, repetăm în continuu că mergem la doctor mâine dimineață sau că pe viitor vom avea grijă să ne consultăm de 2 ori pe an ca să nu mai ajungem în așa situații. Dimineața a încetat durerea și automat nu mai mergem la doctor.
10. Progres înseamna Fericire. Anume progresul te face fericit. În momentul în care nu simți că progresezi, automat începi să te întristezi. Este important ca fiecare din noi să realizeze prin ce astăzi este mai bun decât ieri.
11. Acționează în Masă! Pentru a reuși ceva trebuie să acționezi în masă. În masă înseamnă de 10 ori mai mult decât tu crezi că ar trebui să faci.
12. Dragostea generează cea mai mare energie. Mulți dintre noi consideră că mâncare și odihna ne generează energia. Realitatea arată că de multe ori după ce mâncăm avem mai puțină energie sau după ce am dormit ne trezim mai greu. În schimb atunci când suntem îndrăgostiți de cineva ai impresia că zbori. Este important să oferi dragoste necondiționată tuturor din jur. Evident primei persoane căreia trebuie să oferi dragoste ești tu însuți.

Eu am ieșit de la trainingul lui Tony Robbins convins că eu pot mult mai mult decât credeam. Mi-am lărgit orizonturile și îmi doresc foarte mult să realizez produse care să ajute oamenii să devină mai buni zi de zi. Să investească în ei, în urma căruia să aibă un rezultat garantat!

Te îndemn să trăiești viața la maxim și să oferi dragoste!

 

TikTok LinkedIN Instagram Facebook