Sunt recunoscător că v-am întâlnit!

09/01/2017
Prin acest articol vreau să transmit recunoștința mea câtorva persoane. Persoane care au avut un impact în viața mea în anul 2016. Datorită lor am reușit să învăț multe lecții de viață și să devin mai bun.
Viorelia Dercaci

Viorelia Dercaci

Viorelia Dercaci – soția mea. Datorită ei am reușit să mă focusez pe domeniul training-urilor și mi-am găsit misiunea în viață. În anul 2016 noi am devenit soț și soție. Mulți zic că afacerile în familie sunt dificile și imposibile. Dar eu aș zice că sunt posibile și pot fi ușoare, contează foarte mult să existe sinergie și comunicare eficientă.
🙏Multumesc Viorelia că mă faci să fiu fericit la infinit.

 

 

 

Alexandru Panfilii 

Alexandru Panfilii

Alexandru Panfilii – partener de birou. Mediul în care te afli contează foarte mult. Atunci când ai oameni care muncesc ca să-și realizeze scopurile în fiecare zi – te mobilizează, te motivează să te miști și tu la maxim. Datorită lui Alexandru am reușit să-mi formez un obicei de-a fi foarte perseverent și focusat pe ceea ce doresc să fac. Alexandru este sigur 100% întotdeauna că va obține succes – această atitudine a reușit să mi-o transmită și mie.
🙏 Mulțumesc Alexandru pentru susținerea în formarea unui mediu prosper de dezvoltare în jurul nostru.

 

Andy Szekely

Andy Szekely

Andy Szekely – mentor. După doar o oră de mentorat am reușit să-mi schimb focusul în viață de la ideea ce fel de trainer doresc să devin în 5,10,20 ani – în ce fel de OM vreau să fiu și ulterior cum experiența de trainer mă poate ajuta să fiu acest OM!
🙏 Mulțumesc Andy pentru o oră de mentorat care m-a făcut să înțeleg încotro vreau să merg.

 

Alex Budaca

Alex Budaca

Alex Budaca – prieten și mentor. Alexandru a fost persoana care mi-a oferit cea mai mare motivație pentru a crea Professional Speaker. El mi-a lărgit viziunea și esența despre ce înseamna business și cât de mult înseamna să faci business în domeniul în care ești bun și poți oferi celor din jur valoare.
🙏 Mulțumesc Alex pentru fraza: “business-ul trebuie făcut din plăcere”. 🙂

 

Ecaterina Godoroja

Ecaterina Godoroja

Ecaterina Godoroja – membru și trainer Professional Speaker. Mă bucur atât de mult că am cunoscut-o pe Ecaterina, datorită ei am înțeles cât de mult trebuie să lucrăm ca să intre un exercițiu în mușchi. Energia și pozitivizmul ei ne-a oferit o putere magică pentru ca în echipa noastră să învățăm unul de la altul și să crească la cel mai înalt nivel.
🙏 Mulțumesc Ecaterina pentru frământările de limbă magice!

 

 

 

Lucia Gavrliță

Lucia Gavrliță

Lucia Gavrliță – mentor în domeniul sănătății. Mulțumesc Domnului că a apărut în viața noastră Lucia. Datorită ei am reușit să ies de la medic cu mesajul că sunt perfect sănătos, după ce cu 4 ani în urmă sănătatea mea șchiopăta bine, acest vis a devenit realitate. Pentru mine Lucia este persoana care are răspuns la orice întrebare din domeniul sănătății și ceea ce apreciez la ea, este că totul se tratează prin mâncare.
🙏 Mulțumesc Lucia pentru Smooth-urile și cunoștințele tale magice care ne dau viață și energie.

 

Te încurajez să te oprști pe o clipă și să le mulțumețti celor care au avut și au impact pozitiv în viața ta.

Vă urez un an frumos!

TikTok LinkedIN Instagram Facebook